lauantai 13. syyskuuta 2014

Sydänmekko

Inspiraation iskiessä seisoessaan keskellä Lankamaailmaa toinen toistaan ihanampien lankakerien keskellä ei malta olla hamstraamatta persikan väristä lankaa hieman enemmän kuin olisi loppujen lopuksi ollut tarvis...



Aikomukseni oli siis kesällä virkata kummitytölle lahjaksi persikkainen pitsimekko, mutta koska tajuan aina liian myöhään aloittaa nämä käsityöprojektit, päädyin virkkaamaan ja ompelemaan kuvassa olevan mekon. Mekko on tehty Moda-lehden (4/14) ohjetta hieman muokaten. Ompelin myöskin samasta kankaasta (jossa on muuten pienen pieniä sydämiä) pikkulaukun, johon virkkasin mekon taskujen muotoisen pienen koristesydämen. Ja koska mekko ei ollut vielä tarpeeksi tyttömäinen (selvästikään), päätin lisätä taakse vielä kimaltelevat napit.


Setti on ollut kummitytölle mieluinen, mutta koetan seuraavana kesänä aloittaa lahjan tekemisen ajoissa, jotta saisin aikaiseksi sen ihanan pitsimekon. Ehkäpä käytän samaa lankaa, jota löytyy ylitsepursuavasta lankavarastostani vielä monen monta kerää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti